Víte, že safari je nejprodávanější řadou značky LAMY?

A protože značka Lamy patří v oblasti prestižních psacích potřeb ke značce číslo jedna, nebudeme přehánět, když Lamy safari označíme za nejprodávanější modelovou řadu per vůbec. Za jejich úspěchem stojí hned několik faktorů. Pojďte se s námi podívat, čím si získali srdce tolika lidí.

 

Jak pera safari vznikla?

První plnicí pero LAMY safari bylo představeno již v roce 1980 a původně bylo určeno pro školáky. Speciálně této cílové skupině byl přizpůsobený i design pera vytvořený německým designérem Wolfgangem Fabianem. Pera měla neobvyklý tvar a nabízela širokou paletu barevných variant. Tvar dal perům takové žádoucí vlastnosti jako je vysoká odolnost a maximální spolehlivost. A nakonec právě design stál za úspěchem této modelové řady i u dospělého publika. To oceňuje až avantgardní linie, perfektní ergonomický tvar, který skvěle padne do ruky, a množství i méně obvyklých barev. Ostatně pera safari obdržela několik mezinárodních cen za design, například i IF Design Award. Dnes patří plnicí pera LAMY safari k celosvětově nejvíce prodávaným plnicím perům vůbec.

 

První plnicí pero LAMY safari

Limitovaná edice per Lamy safari 2021

Nové specální edice každý rok

Vedle stálé nabídky barev Lamy každoročně uvádí i nové speciální edice safari, které jsou k dispozici pouze do vyprodání vyrobené barvy. Například v roce 2021 to byla edice origin inspirovaná, jak už název napovídá, právě prvními pery, která byla před více než 40 lety uvedena. Konrétně byly vyrobeny 2 barevné varianty inspirované zemitými přírodními tóny - terra red a savannah green. A vedle klasických plnicích per byly k dispozici i další psací systémy - oblíbená kuličková pera nebo rollery známé také jako koramická pera.

Vytvořte si vlastní Lamy safari

Víte, že jednotlivé části per Lamy safari se dají jednoduše rozložit? Sestavit zpět pak můžete různou kombinaci barev, a vytvořit si tak vlastní Lamy safari. Je jen na vás, jakou barevnou kombinaci zvolíte. Podívejte se, kolik barev per safari aktuálně nabízíme.

Pero Lamy safari zkombinované z různě barevných částí

Publikováno