Gravírování s láskou

 

Srdce

Valentýn je svátek, který mnohým připomíná, jak je důležité vyjádřit lásku a uznání těm, na kterých nám skutečně záleží. A jak lépe vyjádřit své city než skrze pečlivě vybraný valentýnský dárek, který bude sloužit jako dlouhodobá připomínka vašich společných chvíli?

 

Skvělým dárkem k Valentýnu může být pero s gravírováním. Možnost gravírování nabízí jedinečnou příležitost vtisknout do dárku osobní vzkaz, jméno, datum nebo iniciály, které z něj učiní nezapomenutelný dárek. Stačí si jen vybrat.

 

Na Valentýna můžete své partnerce či jinému blízkému člověku darovat luxusní pero s gravírováním, jako je například Lamy Pico Neon Pink. Design tohoto pera v neonově růžové barvě je kompaktní a praktický. Je i proto ideální pro nošení v kapse nebo v kabelce. Lamy Pico je dispozici také v modré barvě. Přidání iniciálu, jména nebo vzkazu pouze pro vašeho partnera přemění toto pero na jedinečný Valentýnský dárek.

Lamy Pico Neon Pink
Lamy Pico Imperialblue

 

Pro milovníky odvážných a výrazných barev může být ideální volbou pero Waterman Allure Red. Pero v romantické červené barvě se vyznačuje vysokou kvalitou a elegantním designem, což z něj činí dárek, který předčí běžné valentýnské dárky jsou květiny nebo čokoláda. Jeho výrazná jahodově červená barva přitahuje pozornost a zároveň dodává každodennímu psaní trochu radosti. Pero Waterman Allure je k dispozici v různých barevných provedeních, včetně těch pastelových, na kterých skvěle vynikne zlaté gravírování.

Waterman Allure Red
Waterman Allure Pastel Blue

 

Kuličkové pero Parker Jotter XL Monochrome Pink Gold PGT se vyznačuje jednobarevným provedením v růžovozlaté barvě, která peru dodává luxusní a moderní vzhled. Díky robustnějším rozměrům je pero vhodnější pro všechny, kdo upřednostňují pohodlnější a stabilnější úchop. Parker Jotter XL Monochrome výborně poslouží jako každodenní doplněk, ať už ho využijete na obchodní schůzce nebo k významným událostem. Kuličkové pero je k dispozici také v černém či stříbrném barevném provedení. K dispozici je také v dárkové kazetě se zápisníkem.

Parker Jotter XL Monochrome Pink Gold PGT
Parker Jotter XL Monochrome Black BT
Parker Jotter XL Monochrome Stainless Steel CT

 

Perem Parker Jotter Blue CT v elegantním provedení potěšíte nejen muže. Tento ikonický model je ztělesněním tradice a kvality, které jsou s názvem Parker spojeny již po desetiletí. Pero Parker Jotter blue CT je dodáváno v dárkové krabičce, a proto je vhodný jako dárek pro různé příležitosti, včetně Valentýna. S gravírováním za korunu z něj vytvoříte jedinečný dárek od srdce.

Parker Jotter Blue CT

 

Milovníci prosté elegance ocení pero Parker Im Essential Black CT, které se díky lakované povrchové úpravě a doplňky pokovenými chromem pyšní nadčasovým a sofistikovaným vzhledem. Také pero Parker Im Essential Black CT je dodáváno elegantní dárkové krabičce, což z něj činí dokonalý dárek k Valentýnu.

Parker IM Essential Black CT

 

Pokud rádi dáte přednost peru s doplňky z ušlechtilých kovů, darujte plnicí pero Waterman Carène Black. Peru na luxusu dodávají doplňky pokovené 23karátovým zlatem a hrot z 18karátového zlata. Zlatem pokovenými doplňky se vyznačuje také pero Waterman Expert Black GT, kterým potěšíte každého gentlemana.

Waterman Carène Black
Waterman Expert Black

 

Vyberte si z naší pestré nabídky psacích potřeb s možností gravírování a darujte partnerovi skutečně osobitý dárek.

 

Publikováno