Mějte každý den perfektně naplánovaný. Vyberte si vysněný diář

Přehled v osobním i pracovním životě. Úkoly seřazené tak, že stačí jen začít odškrtávat. Důležité poznámky i detaily, které nechcete zapomenout. Papírové diáře dělají divy s naší produktivitou a pomáhají nám nezapomínat. Vyberte si přesně takový, který sedí vašemu tempu, oboru a vkusu. Objevte svůj nový výjimečný diář pro rok 2022!

 

Proč si pořídit diář?

I v době digitálních nástrojů je diář praktický pomocník. Specialisté na produktivitu práce mají jasno: u papírových diářů jste lépe soustředění, více si zapamatujete, lépe si nastavíte cíle, a hlavně si psaní na papír jednoduše užijete. Důležitá pracovní schůzka? Výročí? Setkání s přáteli? S diářem na nic nezapomenete a ke svým zážitkům se můžete zpětně vracet. Spousta lidí si v diářích vede průběžné třeba denní seznamy vděčnosti, které jim pomáhají s psychickou pohodou. Jde o jednoduchý rituál z oblasti psychohygieny, který si může osvojit opravdu každý. Využití diářů je opravdu velmi široké – stejně jako možnosti výběru.

 

Udělejte si radost vázaným diářem s krásným designem

Diáře v pevné vazbě jsou jako kniha. Stačí nalistovat kapitolu a hned víte, která část vašeho příběhu se odehrává. Zvolte si přesně takový svazek, který obsáhne všechno, co si potřebujete poznamenat. Plánujte si svůj program s denním, týdenním, nebo měsíčním diářem. Vybrat si můžete mezi 3 velikostmi: A6, A5, B5.

Nejzábavnější krok výběru se týká barvy a motivu desek. Přizpůsobte diář barevné paletě, kterou máte rádi nebo která si rozumí s vaším podnikáním. Anebo se zasněte s motivy z limitovaných edic. Najděte si ten pravý Moleskine diář přímo pro vás.

 

Diáře Moleskine Malyý princ na rok 2022           Diáře Moleskine Harry Potter na rok 2022          Diáře Moleskine Peanuts na rok 2022

 

Nechcete měnit kabát diáře každý rok? Vyberte si kroužkový

Neradi měníte to, na co jste si už zvykli? Žádný problém. Vyberte si některý z kroužkových diářů. Náplň si zvolíte podle svých potřeb, ať už hledáte klasické diářové rozřazení nebo si rádi hrajete s motivy, barvami nebo například samolepkami a jinými kreativními doplňky. A pak už zbývá jenom zvolit ty správné desky.

Je libo kůže, nebo hladký omyvatelný plast? Poutko či zapínání na patent? Distingovaná černá, která se hodí pro každou příležitost, nebo barva, která víc ukáže vaši osobnost? Malá kapesní velikost, nebo větší přehled? Nakombinujte si variantu, která vám bude nejvíce vyhovovat.

  

 

A pokud hledáte něco opravdu výjimečného, je tu pro vás organizér Montblanc Meisterstück. Černá hovězí kůže s hlubokým leskem a chromovým nádechem, precizní zpracování, prostor na kreditní karty a další nezbytnosti – tento diář nikoho nenechá na pochybách, jak důležitý je váš program. Dopřejte si luxus v každém ohledu.

Dobrý diář pomáhá s krocením povinností a plánováním radostí. Přejeme vám, abyste si přesně takový zvolili. A pokud si přece jen nejste jistí, který papírový pomocník z naší široké nabídky je ten pravý, napište nám do našeho online chatu. Rádi vám poradíme a pomůžeme s výběrem.

Publikováno