Dárky pro firemní partnery

V množství reklamních předmětů, které jsou na trhu k dispozici, není jednoduché se odlišit. Pro významné firemní partnery je ale dobré zvolit skutečně jedinečný dárek. Pro takové případy jsou prestižní psací potřeby perfektní volbou.

Praktická a krásná pozornost


Prémiové psací potřeby jsou dárkem, který je užitečný a zároveň potěší oko. Každý si občas potřebuje zapsat nějakou poznámku nebo se podepsat. A pokud k tomu použije luxusní pero uznávané značky, sděluje tím svému okolí něco o sobě, svém společenském postavení, kultivovanosti. Takové darované pero má nejen hodnotu funkční, ale i reprezentativní.

Mezi dárkovými pery pro obchodní a firemní partnery jsou velmi oblíbené zejména modelové řady Sonnet od značky Parker, Expert od značky Waterman a Studio a Logo od značky Lamy.

 

luxusní pera      luxusní pera         luxusní pera

 

Dárkové sady psacích potřeb


Hodnotu darovaného pera můžete ještě zvýšit, pokud zvolíte dárkovou sadu psacích potřeb s nějakým doplňkem navíc – například pouzdrem, zápisníkem nebo lahvičkou inkoustu. Pokud si nejste jisti, jaký typ pera obdarovaný preferuje, zda plnicí pero, nebo kuličkové pero, můžete pořídit sadu s oběma psacími systémy.

Parker Jotter XL Monochrome Pink                     Waterman Expert Made in France DLX Blue CT                   Lamy Studio Matt Black

 

Luxusní psací potřeby jsou jako dárek pro obchodní partnery využitelné po celý kalendářní rok. Nemusí se jednat pouze o dárek vánoční, dobře mohou posloužit při významném výročí firmy, při podpisu důležitého kontraktu či při jiných vhodných příležitostech.

Důležitou roli hraje i způsob, jakým je takové pero předáno. Z pochopitelných důvodů se nehodí, aby bylo jakkoliv výrazně opatřeno značkou darujícího subjektu, a zdrženliví bychom měli být i při značení krabičky s perem.

 

 

Publikováno