Vyberte k Vánocům dárek, který se zapíše do vzpomínek

Věnujte svým blízkým, přátelům nebo obchodním partnerům vánoční dárek, který je bude těšit celý rok. Pero je univerzální dárek, který se hodí téměř pro každého. Kvalitním perem vyjádříte, jak si toho druhého vážíte a otevřete mu netušený svět příležitostí a tvořivosti. Jak ale vybrat to správné? To si povíme na dalších řádcích.

 

Proč darovat pero pod stromeček?


Psaní rukou prokazatelně rozvíjí paměť a pomáhá kreativitě. Když si vyberete kvalitní reprezentativní pero, tak si můžete být jistí, že pomůže i vaší kariéře a byznysu. Pero je totiž otvírač konverzací a často i symbol úspěchu a důvěryhodnosti.

Doma vám kvalitní pero pomůže zrelaxovat a utříbit si myšlenky. Pero je totiž lepší než kterákoli klávesnice na světě. Když jím píšete, nevyruší vás žádná notifikace. Jste jen vy, pero, papír a vaše myšlenky.

Pero vám navíc pomůže i budovat vztahy. No, řekněte sami - co na vás zapůsobí více: ručně psaný vzkaz, nebo zpráva na WhatsAppu? Myslíme, že odpověď zní jasně. Pojďme se podívat na to, z jakých druhů per vlastně můžete vybírat.

 

Jak vybrat psací systém?

Pokud přemýšlíte nad perem k Vánocům, nejprve zapřemýšlejte, jak ho bude obdarovaný používat a jaké jsou jeho psací návyky. Díky tomu vyberete dárek, který bude majiteli dlouho a dobře sloužit. Pár rychlých poznámek během dne? Nejvhodnější bude kuličkové pero.

Kuličkové pero Parker Sonnet

 

 

Psaní při výjimečných příležitostech? Zvolte reprezentativní plnicí pero s krásným hrotem.   plnicí pero Parker Sonnet s ocelovým hrotem pokoveným 23K zlatem

 



Jestliže obdarovaný píše s plnicím perem běžně, raději se vyhněte těžkým podpisovým perům. Pokud plnicí pero, ani kuličkové pero není to pravé, zvolte něco mezi: roller.   Roller Parker Sonnet

 

Jaké pero vybrat?


Vyberte si z našich pečlivě vybraných a zabalených dárkových sad nebo se podívejte na naše speciální vánoční tipy níže.

 

Pokud chcete věnovat léty prověřenou klasiku za přijatelnou cenu, věnujte sadu plnicího a kuličkového pera Parker Jotter Stainless Steel GT nebo kuličkové pero Parker Jotter XL v několika nepřehlédnutelných variantách.

 

Kuličkové pero Waterman Hémisphere v dárkové kazetě s pouzdrem          Darujte větší dárek. Třeba dárkovou sadu s dokonale barevně sladěným zápisníkem a plnicím perem Lamy Safari Shiny Blue nebo kuličkové pero v dárkovém balení Waterman Hémisphère Stainless Steel GT v dokonale jednoduchém designu.

dárková sada kuličkové pero Parker Sonnet se zápisníkem    Chcete své blízké opravdu ohromit? Darujte kuličkové pero Parker Sonnet s koženým pouzdrem nebo například zápisník s kuličkovým perem Parker Sonnet v červené barvě, která k Vánocům padne jako ulitá.

 

Chytré pero s "papírovým tabletem" a pouzdrem     Máte v okolí hračičku, který v rukou potřebuje ty nejnovější technologie? Věnujte mu Moleskine Smart Writing, chytré pero s „papírovým tabletem“, který váš ručně psaný text okamžitě přepíše do digitální podoby. Každého nadšence funkčního designu zaujme plnicí pero LAMY aion olivesilver. A pokud chcete obdarovat milovníka nebo skrytého obdivovatele kaligrafie, sáhněte po kaligrafické sadě Lamy.

Kaligrafická sada Lamy

Pořiďte poukázku


Pokud stále váháte nad výběrem vhodného dárku, nechte to na obdarovaném a věnujte jednoduše dárkový poukaz.
 

darkovy poukazVsaďte na jistotu s dárkovým poukazem v hodnotě 500, 1000 nebo 2000 kč.

 

Co je pero bez papíru? Vyberte pero nebo zápisník


Vánoční dárek z dílny Moleskine a Filofax, kterým bude obdarovaný s radostí listovat minimálně celý rok a který mu příjemně usnadní organizování času a podpoří jeho kreativitu.

Moleskine Sakura - sběratelská ediceMoleskine vždy nabízí hravé řešení. Věnujte některou z dárkových sad nebo vybírejte ze sběratelských edic.

 

Moleskine x Kaweco potěší každého milovníka poznámek a stylových rollerů. Pro fanoušky Malého prince je tady originální diář Le Petit Prince Fox. Dárková sada Moleskine x Kaweco



Kroužkový diář Filofax si zamilovali lidé po celém světě. Věnujte svým blízkým osobní diář Saffiano ve velikosti A6 a v decentní černé barvě. Zvolit můžete též variantu Rose Gold, která stylově doplní každou pracovní i osobní schůzku. A pokud máte vedle sebe náročnější blízké, dopřejte jim například diář Holborn ve velikosti A5, který upotřebí každý profesionál, či diář Malden ve velikosti A6 - oba jsou z luxusní bizoní kůže. V nabídce Filofax můžete vybírat ten pravý diář 2024, který přesně sedne těm, kterých si vážíte.

 

           Filofax Holborn diář                  diář Filofax Saffiano


Pokud máte někoho, kdo ocení a užije špičkové pastelky, rozhodně mu uděláte radost naší sadou pastelek Polychromos od Faber-CastellDárkový box uměleckých pastelek Faber-Castell Polychromos, 36 ks

A když budete chtít někomu popřát třeba vše dobré do nového roku, tak vsaďte na osobní ručně psaný vzkaz. Udělá druhému mnohem větší radost než předtištěný z papírnictví nebo e-mail.

Při výběru dárků přejeme mnoho inspirace a šťastnou ruku!

Publikováno