Dárek k Valentýnu

Příslib, že pečlivě vybraný valentýnský dárek to řekne za vás, by mohl být poněkud lehkomyslný a očekávání, že tomu tak bude, zase poněkud nerealistické. Valentýnský dárek to za vás neřekne, ale může vaše slova skvěle doplnit, dodat jim kouzlo a styl.

 

Čím byste mohli Vaše milované polovičky potěšit?

 

Nacházíme se ještě pořád v začátcích nového roku, kdy téměř každý ocení nový diář. V naší nabídce najdete různé typy diářů v různých cenových hladinách. Nabízíme plánovací diáře Moleskine s pevnou vazbou, ale i kroužkové diáře Filofax, u kterých stačí s každým novým rokem pouze pořídit novou náplň.

Tip na diář pro ženu: osobní diář Filofax Saffiano FIlofax Saffiano červený
Diář Filofax Finsbury černýTip na diář pro muže: diář A5 Filofax Finsbury
 
 
Pokud už vaše drahá polovička diář vlastní, můžete jí/jemu z naší nabídky k němu pořídit stylové pero. Nevíte-li si rady ohledně toho, jaký psací systém zvolit, mohl by vám pomoct článek Pero jako dárek.

Podívejte se na naši nabídku luxusních psacích potřeb ve valentýnských barvách - červené a růžové, nebo se nechte inspirovat našimi tipy.
 
Tip na pero pro ženu: plnicí pero LAMY LxLamy Lx
  Parker Jotter XL MonochromeTip na pero pro muže: kuličkové pero Parker Jotter XL Monochrome
 

 

Valentýnský dárek od Moleskine

Pořád to není to pravé ořechové? A co takhle osvědčené zápisníky Moleskine Passions, které nabízí specifický způsob zapisování poznámek přizpůsobený konkrétnímu účelu - zapisování receptů, dojmů z degustací vína nebo třeba z filmových zážitků. Nebo byste raději pořídili nějaký módní doplněk, který bude stylový a zároveň funkční? Prohlédněte si třeba kolekci Moleskine Classic - najdete zde designové batohy a tašky. A nakonec zase pár vybraných tipů od nás.

Tip na dárek pro nadšené kulinární tvůrce: zápisník Moleskine Recipe JournalMoleskine Recipe Journal
Moleskine Wine JournalTip na dárek pro milovníky vína: zápisník Moleskine Wine Journal
Tip na designovou tašku do ruky: Moleskine Classic Briefcasečerná taška Moleskine Classic Briefcase
Stříbrná kovová ozdoba pro zápisníky Moleskine Tip na ozdobu k zápisníku: Ozdoba ve tvaru srdce
 
 

Po čem by mohla toužit duše umělce?

V naší nabídce najdete to nejlepší i pro kreativní duše, ať už jde o špičkové výtvarné potřeby od Faber-Castell, nebo o kvalitní umělecké papíry Clairefontaine zahrnující bloky a skicáře vhodné pro nejrůznější techniky. Prohlédněte si nabídku vynikajících grafitových tužek, uměleckých pastelek a kreativních popisovačů nebo se jen spolehněte na pár našich vybraných tipů.

Tip na dárek pro vyznavatele kresby: dárková sada Faber-Castell s Polychromos, Castell 9000 a příslušenstvímDárková sada Faber-Castell Polychromos
Akvarelové Album Clairefontaine FontaineTip na dárek pro příznivce akvarelové malby: Album Clairefontaine Fontaine

 

Publikováno