Návrat do škol a do kanceláří

Všechno jednou končí a něco nové začíná. Konec dovolené, nový školní rok, nové výzvy, úkoly a zkušenosti. Návraty nejsou vždy lehké, obzvlášť po prázdninovém volnu, které bylo plné horkých dní, zábavy a svobody. Proto si je raději zpříjemněte…

 

Barevná paleta per Parker Jotter Originals

 

...třeba pestrými kolekcemi psacích potřeb Parker Jotter nebo LAMY safari, které vám barvy léta připomenou a i spolehlivě prozáří blížící se podzimní dny. Tyto kolekce nabízí všechny psací systémy od plnicích per, přes rollery až po kuličková pera. Pořiďte si krásné, ale hlavně kvalitní produkty za dostupnou cenu.

 

Parker Jotter Originals Duo

  

Parker Jotter

 

Parker Jotter je designérskou klasikou a důvěrně známou modelovou řadou, oceňovanou zejména pro svou kvalitu, spolehlivost a příznivý poměr ceny a výkonu. Jedná se o nadčasový model, který i díky široké nabídce povrchových provedení a praktickému, jednoduchému tvaru patří mezi nejoblíbenější. Nabízíme více než 20 různých barevných variant. Vyberte si tu pravou pro vás.

 Vybrané barvy per Lamy Safari

LAMY safari

 

LAMY safari je nadčasové moderní pero pro mladé nejen věkem, ale i srdcem. Původně vyvinuté jako psací nástroj pro školáky, nyní nejprodávanější pero na světě. Za svou oblibu vděčí zejména souhře nezaměnitelného designu a dokonalé ergonomie. Řada safari nabízí nejen plnicí pera, ale i rollery, kuličkového pera a mechanické tužky, to vše v široké paletě barev.

 

 

 

Není zápisník  jako zápisník

 

Ke kvalitním psacím potřebám se vždy hodí i zápisník pro zaznamenávání vašich myšlenek, úkolů, námětů a vlastně pro cokoli, co vás jen napadne. Psaní nám umožňuje lépe porozumět sobě i světu, který nás obklopuje.

V naší nabídce najdete kultovní zápisníky Moleskine, ale také třeba zápisníky LAMY, které skvěle doplní třeba vaše plnicí pero safari od téže značky.

 

Zápisníky Moleskine

Publikováno