Parker The Queen´s Platinum Jubilee

Výjimečná pera k výjimečnému výročí. Nechte se ohromit limitovanou edicí plnicího pera Parker Duofold a speciálními edicemi per Duodold a Sonnet vytvořenými k 70. výročí vlády Alžběty II. Drahé kovy, špičkové zpracování a královská symbolika.

 

Plnicí pero Parker Duofold v limitované edici

 

Platinové jubileum královny Alžběty II.

V letošním roce 2022 je tomu 70 let, co na trůn nastoupila královna Alžběta II., a tím se stala prvním britským panovníkem, který dosáhl tohoto milníku.

Jako držitel dvou oprávnění používat oficiální označení výhradního dodavatele psacích potřeb do britské královské rodiny se Parker připojuje k oslavám platinového jubilea a na počest královny uvádí výjimečné edice dvou nejprestižnějších modelových řad – Duofold a Sonnet.

 

Limitovaná edice plnicího pera DuofoldLimitovaná edice Parker Duofold Queen´s Platinum Jubilee 2022

 
 
Na počest 70 let jejího Veličenstva na trůnu vytvořil Parker limitovanou edici pouhých 70 číslovaných kusů pera dostupného po celém světě. Kus, který je jako jediný k prodeji v České republice, nese číslo 17/70.


Každý kus je prezentován v limitované edici dřevěné dárkové krabičky, která obsahuje brožuru, inkoustové bombičky a také certifikát pravosti podepsaný Geoffreym Saffordem Parkerem, pravnukem George Safforda Parkera.

 

Plnicí pero Parker Duofold SE

Speciální edice Parker Duofold Queen´s Platinum Jubilee 2022

 

Design této výjimečné edice modelové řady Duofold je také k dispozici jako speciální edice. Ta je dodávána v prestižní dárkové krabičce, včetně inkoustových bombiček.

 

 

 

 

 

 

Plnicí pero Parker Sonnet ve speciální edici

 

Parker Sonnet SESpeciální edice Parker Sonnet Queen´s Platinum Jubilee 2022

 

V rámci speciální edice Sonnetů je k dispozici plnicí pero, roller a kuličkové pero. Všechny varianty jsou dodávány v prestižní dárkové krabičce, včetně inkoustových bombiček u plnicích per.

Publikováno