Pero jako módní doplněk

Luxusním psacím potřebám společnost přiznává hlubší význam než pouhou užitkovou hodnotu. Jsou symbolem, který vypovídá mnohé o svém majiteli. Demonstrují společenské postavení, jsou estetickou ozdobou a módním doplňkem. Jsou výrazem kultivovanosti a osobního vkusu majitele.

Pero odráží vaši osobnost


Zejména psací potřeby značky Waterman se staly důležitým doplňkem odrážejícím životní styl a osobnost svého vlastníka. Jsou to pera, která v sobě snoubí neopakovatelný francouzský design a šarm s absolutní kvalitou a dlouholetou tradicí značky. Proslulé jsou zvláště unikátní lakované povrchy, které patří k vrcholu toho, co lze v tomto oboru spatřit.

 

Pero jako módní doplněk pro ženy

 

Waterman Hemisphere
S kolekcí psacích potřeb Hemisphere Color Blocking uděláte dojem. Toto módní plnicí pero se inspirovalo nejodvážnějším trendem. Díky barevnému provedení můžete pero sladit s dalšími módními doplňky. Jeho pozoruhodná přitažlivost je podpořena klasickým Watermanem, charakteristickým dvojitým rozvětveným klipem a úžasným pozlaceným lemem. Rytý, pozlacený hrot z nerezové oceli výmluvně předvádí ikonický smyčkový Waterman „W“.

 

Kuličkové pero z kolekce Waterman Hémisphère DeLuxe vyniká precizní úpravou víčka s jemnými plastickými vzory vytvořenými metodou laserování. K tělu v barvě růžové mědi tvoří kontrast doplňky pokovené nikl-paládiem. Tato kovová propiska Waterman Hémisphère Priveé Rose Cuivré CT je důkazem, že i pero může být šperk.
Waterman Hémisphère

 

 

Pero jako módní doplněk pro muže

 

Waterman Exception
Kolekce Waterman Exception je de facto originálním šperkařským dílem. Dominantní prvek uprostřed tohoto unikátního pera tvoří masivní stříbrný prstenec sloužící jako vnější část přesného bajonetového systému.

 

Unikátní je zvláště tzv. gilošování, tedy rýhování dvou protilehlých stran. Na pero se postupně nanášejí 4 vrstvy měkkého laku, do něhož se vybrušují jemné rovnoběžné rýhy, které se následně pokoví tenkou vrstvičkou platiny. 18K zlatý hrot získává stříbrnou barvu a lesk díky ponoření do rhodiové lázně. Muži ocení třeba plnicí pero Waterman Exception Slim.

 

Kuličkové pero modelové řady Waterman Expert s ladným doutníkovým tvarem je originálním vyjádřením kosmopolitního stylu života moderních byznysmenů.
Waterman Expert

 

Nepřetržitý pohyb a ruch velkoměsta se odrážejí v lesklém dokonale hladkém laku. Sebevědomý design dovádí k dokonalosti dynamicky sešikmená ploška na vrcholu těla. Solidnost a jistota jsou naopak znázorněny robustním dvouramenným klipem s tradiční rytinou znaku „W“.

 

Vybíráte pero jako dárek? Poradíme vám!

 

Publikováno