Praktický dárek na celý život: Gravírovaná pera k maturitě nebo promoci

 

Gravírováni per

Hledáte originální dárek pro absolventa střední či vysoké školy? Něco, co bude mít osobní nádech, bude praktické a dlouho vydrží? Pak je pro vás ideální volbou gravírované pero s osobním vzkazem! Představte si tu radost a překvapení v očích vašeho studenta, když rozbalí tento jedinečný dárek. Pero, které není jen tak ledajaké - je to pero se vzkazem přímo od vás. Vzkaz, který vyjadřuje vaše přání, podporu a lásku.

 

A nejde jen o samotný vzkaz. Pero je samo o sobě stylový doplněk. Můžete vybírat z různých druhů, materiálů, barev a designů od renomovaných značek, jako Parker, Waterman či Lamy. Co takhle elegantní plnicí pero s matným povrchem a jemnými zdobnými prvky? Nebo moderní kuličkové pero z broušené nerezové oceli s výrazným nápisem? Možností je nepřeberně.

 

 

Elegantní plnicí pero s gravírováním je nadčasový dárek

 

 

Kuličkové pero s gravírováním - nejoblíbenější psací nástroj při studiu a práci

Darujte dárek, který absolvent skutečně využije. Ať už se chystá na vysokou školu nebo do první práce, kuličkové pero se mu bude vždycky hodit. Pokaždé, když ho vezme do ruky a uvidí váš vzkaz, vzpomene si na vás a na ten významný den, kdy úspěšně zakončil důležitou etapu svého života.

 

 

Roller s gravírováním – pro lehké psaní

Roller kombinuje výhody plnicího a kuličkového pera. Díky řídkému inkoustu na bázi vody se s rollerem píše velmi plynule bez toho, aniž byste na něj museli tlačit.

 

 

Gravírované pero se vzkazem je zkrátka dárek, který má duši. Je osobní a nezapomenutelný. Je to způsob, jak absolventovi říci, že jste na něj pyšní a že mu přejete jen to nejlepší do budoucna. A kdo ví - možná se jednou stane rodinnou tradicí, která se bude předávat dalším generacím.

Tak neváhejte a pořiďte absolventovi pero se vzkazem. Uvidíte, že to bude dárek, který ho opravdu potěší a který si bude navždy pamatovat.

 

 

Publikováno